Resultaat telt.

Plan d'Campagne staat voor dynamiek in motivatie. Pakkende (online) incentives, mooie incentive reizen en spectaculaire events. Effectief om uw medewerkers, klanten en relaties te bedanken èn blijvend aan te zetten tot hogere prestaties ten gunste van uw omzet.

Naast de dagelijkse verantwoordelijkheid over het team, steevast betrokken bij het ontwikkelen van acties, campagnes en reizen en bij design.
Talentvolle developer die de basis legt voor al onze platforms. Hier is het ervaring dat telt. Geen platform is te uitgebreid of te ingewikkeld, geen doelgroep te groot.
De account afdeling wordt door Esther aangestuurd. Zij is verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van accounts en de vlekkeloze uitvoering van projecten.
Design en development van websites, interfaces en huisstijlen is waar Sven in uitblinkt. Gaat steevast voor perfectie in de uitvoering. Pixel perfect heet dat.
Details beheersen het werk van Paul die verantwoordelijk is voor de constante datastroom als basis voor loyalty en incentives. Daarnaast tevens finance.
Dagelijks accountwerk en ondersteuning van projecten is het werk van Miranda. Grote kans dat je Miranda als eerste aan te telefoon krijgt als je ons belt.
Reizen zit Natasha in het bloed. Geen groep is te groot, geen bestemming te ver. Natasha organiseert uw reis tot in het kleinste detail en begeleidt uw gasten uit en thuis. Waar wil je heen?
Client services betekent het onderhouden van contacten en beheren van client accounts. Dat kan Marjolein als de beste.

1,695

Deelnemers aan incentives

200+

Incentive reizen

1,200

Webshop bestellingen

200

Websites gebouwd

200K

Dataregels processed

180K

Lines of Code