Disclaimer / Privacy policy Plan d'Campagne|Incentives.nl

Disclaimer Plan d'Campagne|Incentives.nl

Incentives.nl is onderdeel van Plan d'Campagne/Santen Produkties bv. Wij streven ernaar om onze websites regelmatig bij te werken en te controleren op juistheid. Desondanks kunnen wij eventuele fouten in de informatie niet uitsluiten. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van onze websites en de daarop verstrekte informatie. De informatie op deze website wordt zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden en kan op elk moment wijzigen.

Alle website(s) van Plan d'Campagne kunnen links naar andere websites bevatten. Deze gelinkte sites vallen niet onder de controle en verantwoordelijkheid van Plan d'Campagne. Mogelijke gevolgen van informatie overdracht, die schadelijk of kwalijk van aard kunnen zijn, veroorzaakt door deze gelinkte sites, zijn dan ook niet verhaalbaar op Plan d'Campagne/Santen Produkties bv.

De informatie op de website(s) van Plan d'Campagne/Santen Produkties bv mag niet worden overgedragen, verveelvoudigd, bewerkt of verspreidt. Op alle website(s) van Plan d'Campagne/Santen Produkties bv en op deze disclaimer/privacy policy is het Nederlands recht van toepassing.

Privacy policy

Deze privacy policy van Plan d'Campagne/Santen Produkties bv is van toepassing op alle websites(s) die eigendom zijn of beheerd worden door Plan d'Campagne/Santen Produkties bv. Plan d'Campagne/Santen Produkties bv is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacy beleid te accepteren.

Plan d'Campagne/Santen Produkties bv respecteert de privacy van alle gebruikers van haar websites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Incentives.nl/Plan d'Campagne verzamelt mogelijk via haar site(s) gegevens voor onderzoek zodat beter inzicht te kan worden verkregen in de wijze waarop bezoekers onze website(s) gebruiken. Dit stelt ons in staat om onze diensten en informatie te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.

De informatie die wij via onze site verzamelen wordt nooit met derden gedeeld.

Wijzigingen

Plan d'Campagne/Santen Produkties bv behoudt zich het recht om alle aangeboden informatie op onze website(s), inclusief de tekst van deze disclaimer/privacy policy te allen tijde te wijzigen zonder enige kennisgeving vooraf. Wij adviseren daarom regelmatig na te gaan of de informatie die wordt aangeboden op onze website(s) is gewijzigd.

Statistieken

Onze websites maken gebruik van verschillende statistiekprogramma's, zoals bijvoorbeeld Google Analytics. Op deze manier kunnen wij een indruk krijgen over de manier waarop bezoekers met onze website(s) omgaan. Daarnaast kan met Google Analytics bijvoorbeeld achterhaald worden met welke browser bezoekers onze websites bekijken, welke pagina's het meest populair zijn en via welke bron de bezoekers op onze websites terechtkomen.


Vragen en/of opmerkingen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de diensten van Incentives.nl / Plan d'Campagne of deze disclaimer / privacy policy kunt u contact met ons opnemen. We horen graag van u!

Incentives.nl/Plan d'Campagne
info@incentives.nl
KvK nummer: 33281333
BTW nummer: NL 8049.14.400.B.01